|
|
Wysłano: 2009-02-02 14:33:23
Super wycieczkę sobie zrobiliście,zaśnieżone Beskidy robią wrażenie!Wczoraj chodząc po lesie fragmentarycznie widziałam szczyty gór.
|
|
|
|
|
Wysłano: 2009-02-02 14:57:16
No i w końcu byłam w Brennej :) Fajny ten WęgierSki, w sobotę pełno ludzi tam było, a my jedyni bez nart :) Na Równicę miałam trochę dyga jechać, ale droga była całkowicie przejezdna i daliśmy radę, jakby było mniej chmur, to widoki byłyby przepiekne !
|
|
|
Wysłano: 2009-02-02 15:05:09
Dokładnie,chmury krążyły wczoraj.Nie wiadomo na co się zanosiło.Na Równicę nie jest trudna trasa,chociaż w zimie różnie bywa.A co do Brennej,to warto tam zajrzeć również latem,co dla mnie stało się już tradycją ;-).Patrząc na mapę,to wydaje się,że to ode mnie strasznie daleko,ale wcale tak nie jest i na rowerze tą trasę biorę w godzinę z hakiem ;-)
|
|
|
Wysłano: 2009-02-03 08:49:12
No włąśnie jak tam jeździliśmy to myslałąm o Tobie, ta Brenna tak usadowiona, że z niektórych miejsc łatwiej tam dostać się pieszo czy na rowerze niż samochodem :)
|
|
|
Wysłano: 2009-02-03 09:20:18
Mam ciekawą trasę od Jaworza Nałęża prosto przez las,auta również tam jeżdżą,choć ten asfalt woła o pomstę do nieba ;-).Las się kończy w Górkach Wielkich-Szpotawice,jadę potem cały czas prosto,skręcam pod kościół również w Górkach i tam jest taka wąska droga asfaltowa między domostwami z zaznaczonym szlakiem rowerowym,tędy już prosto do Brennej,to całkowicie bezpieczna trasa(ata tu jeżdżą sporadycznie) od tej głównej prowadzącej od Skoczowa-zbyt intensywny ruch może stwarzać zagrożenie,dlatego zawsze jeżdżę tą boczną.Polecam tą trasę,!
|
|
|
Wysłano: 2009-03-16 21:14:11
Aniu dziękuję za PREZENT :-)
Wczoraj otrzymałam bon 50 zł. na zakupy w sklepie sportowym Pająk w Bielsku. Byłam dzisiaj w sklepie i rozejrzałam się :-) Oj, trudny wybór, tyle fajnych rzeczy tam sobie wypatrzyłam. Jutro podejmę decyzję, bo chce wybrać coś co będzie dla mnie nie tylko miłym prezentem ale także inspiracją do dalszych wędrówek.
Bardzo dziękuję :-)
Dorota
|
|
|
Wysłano: 2009-03-17 08:10:13
:) Cieszę się, że sprawiło Ci to radość :)
|