|
|
Wysłano: 2008-11-11 20:01:56
Dziś znów łaziłam po górach,resztką sił piszę ;-).Warszawska Starówka powinna być obowiazkowo odwiedzona,na pewno nie ominę jej,gdy już dotrę do Wawy.Dziś już nie będę robiła opisu mojej wycieczki,bo ledwo żyję :-)
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-11-11 20:18:09
Ja też opis wrzuce jakoś w weekend dopiero :) teraz chciałem podzielic sie zdjęciami :-)
|
|
|
Wysłano: 2008-11-13 18:50:17
No to dodałem teraz i opis wycieczki więc jeżeli ktoś chce przez to przebrnąc i przeczytac to zapraszam :), ogólnie częśc informacji tam umieszczonych jest zasłyszanych od Taty, z którym kiedyś sporo chodziłem po starówce i poopowiadał mi o tym miejscu kilka ciekawostek (jak to z katem) i pokazał kilka fajnych miejsc (jak to z gąsienicą defakto o którym sporo osób, nawet Warszawiaków nie wie)
|
|
|
Wysłano: 2008-11-13 19:12:59
To jest OPIS???Prawie książka ;-),ależ Cię poniosło :-).Jednak dobrze tak poczytać,żeby wiedzieć jak nie pobłądzić :-).Bardzo zachęcające,tymbardziej że tyle pracy w to włożyłeś-nie można tego zlekceważyć! W przyszłym roku biorę namiar na Wawę! Piszesz o zimie,ale podobno zimy nie będzie...,kuzynka w miniony poniedziałek zrobiła zdjęcie kaczeńcom-wiosna pełną gębą ;-)
|
|
|
Wysłano: 2008-11-13 19:17:10
No poczekam do maja jak polskich drogowców zaskoczy zima ;-)
|
|
|
Wysłano: 2008-11-14 10:43:31
Warszawa kojarzy mi się z nowoczesnością, jednak po twoim reportażu widać, iż miasto to ma swoją nie śmiertelną duszę w postaci Starówki Warszawskiej. Nie widziałem jej już kilka lat, ale po fotkach widzę, że jest wyremontowana i w miarę zadbana. Od ostatnich odwiedzin troszeczkę się zmieniła, ale na szczęście pozytywnie.
|
|
|
Wysłano: 2008-11-14 19:11:58
na starówce byłam raz i mimo że był to dopiero marzec to muszę przyznać że jest naprawdę śliczna. Kamienice można powiedzieć urzekające. I w ogóle fajne wspomnienia mam z tej wycieczki:)
|
|
|
Wysłano: 2008-11-14 22:07:06
No no kamienice są wspaniałe ... szkoda ze na jednej zawisła bardzo brzydka reklama ... :( szkoda bo troszkę niszczy to urok starówki.
|
|
|
Wysłano: 2008-11-15 22:53:07
Bardzo ciekawa wycieczka, dziękuję za przypomnienie tych miejsc. Ostatni raz byłem w Warszawie 10 lat temu i na zdjęciach widzę pewne zmiany...na lepsze oczywiście:)
|