|
|
Wysłano: 2008-10-20 09:10:11
Świetna wyprawa,gratuluję kondychy ;)
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-11-07 10:02:29
Z niecierpliwością czekam na czas kiedy dzieci będą już większe żebyśmy mogli razem chodzić po tych trudniejszych szlakach. Na pewno jest przyjemnie wrócić w te same miejsca po raz drugi już ze swoją rodziną, pokazać dzieciom gdzie się kiedyś było jak ich jeszce na świecie nie było. No i oczywiście znowu móc oglądać świat z góry.
|
|
|
Wysłano: 2009-08-04 17:54:25
Czyli jednak można dojść z dziećmi do Doliny Pięciu Stawów Polskich. Jak takie maluchy sobie poradziły to może mój 6-latek też da radę.
|
|
|
Wysłano: 2009-08-07 11:09:02
Jeżeli jest już przyzwyczajony do dłuższych wędrówek to dojdzie, tylko trzeba się nastawić na około siedem godzin marszu. Nie wiem jak inne dzieci ale dla naszych jakąś motywacją jest zdobycie dyplomu za dojście do schroniska, bo w każdym schroniksku można taki kupić. Teraz z dumą pokazują swoje dyplomy a uzbierało im się już jakieś dziesięć.
Zdjęcia z tamtej wyprawy znajdziesz na mojej wycieczce pt. Dolina Pięciu Stawów - Tatry
|
|
|
Wysłano: 2009-08-07 22:15:47
O nie wiedziałam o tych dyplomach, super pomysł.
Mój synek chodzi ze mną po górach od kiedy skończył 2 lata. Najwyżej wyszedł w wieku 4 lat do Hińczowych stawów w Tatrach Słowackich, więc wyjść wyjdzie, tylko czy będzie mu sie chciało, ale taki dyplom to rzeczywiście jest niezła motywacja.
|