Witam,
Po obejrzeniu kilku fotorelacji z Indonezji:
Zdjęcia - Indonezja część I
Zdjęcia - Indonezja część II
zapragnęłam tam pojechać.
Jak myślicie czy bezpieczna jest tam podróż dla samotnej kobiety ??
Czekam na Wasze opinie.
| Autor | Wiadomość |
|
Wysłano: 2008-09-30 00:46:10
Witam,
Po obejrzeniu kilku fotorelacji z Indonezji: Zdjęcia - Indonezja część I Zdjęcia - Indonezja część II zapragnęłam tam pojechać. Jak myślicie czy bezpieczna jest tam podróż dla samotnej kobiety ?? Czekam na Wasze opinie. |
|
|
Wysłano: 2008-10-01 10:37:20
Droga koleżanko. Trafiłaś do klubu ludzi lubiących wędrówki po Polsce. Być może niektóre osoby były za granicą , ale większość uwielbia polskie szlaki turystyczne. Pozdrawiam i życzę wielu udanych wycieczek .
|
|
|
Wysłano: 2008-10-01 15:37:54
Andżeliko! Podróżowanie w pojedynkę jest wielce ryzykowne,a tymbardziej po obcych krajach,polecam POLSKIE SZLAKI :-) Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
Wysłano: 2008-10-02 10:45:35
Z Indonezji byliśmy tylko na Bali i powem szczerze, że sama nie bałabym się tam pojechać. Ludzie są bardzo mili, cieszą się, jak widza turystów i nie dostrzegłam szczególnych zagrożeń (poza masą komarów )... Bali jest pięką wyspą - możesz sobie pooglądać nasze zdjęcia: http://picasaweb.google.com/izabela.antoine.blanc/BaliHoneyMoon#
Jednak mimo wszystko takie wyprawy są lepsze w kilka osób... |
|
|
Wysłano: 2008-11-24 22:43:13
Dziękuję za odpowiedź :)
|
|
|
Wysłano: 2010-07-01 17:04:44
No nie wiem czy zdecydowałabym się sama na taki wyjazd, Bali to nie jest raj dla turysty indywidualnego, zwłaszcza, że często przelot jest strasznie kosztowny. Czasami lepiej zdecydować się na wycieczkę zorganizowaną, zwłaszcza jeśli jedzie się w takie egzotyczne miejsce po raz pierwszy. Ja w każdym razie wybrałabym biuro. W necie jest trochę ofert tego typu, chociażby biuro bon voyage..no jest w czym wybierać. :)
|
|
|
Wysłano: 2012-05-16 20:28:30
Świetne zdjęcia ! Daje małą radę, jeżeli macie zamiar wybrać się w dalsze podróż to starajcie się kupować bileru jak najszybciej, będą one tańsze. Być może nawet jakaś promocja się trafi jeszcze. Życzę udanych podróży.
Pozdrawiam.
|
|