|
|
Wysłano: 2008-08-14 14:00:33
Nie no ten szlak bije wszystko na głowę co tu do tej pory przeczytałam. Kuba, dla mnie po prostu rządzisz ;-D Fantastico, chyba się wybiorę na taką wyprawę.
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 16:29:32
Pozostaje tylko tam się wybrać i zajadać szarlotkami :-),opis na szóstkę z plusem :-),a potem trzeba w górach zwalczyć kalorie! :-)
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 17:02:12
Na taka trasę to trzeba by zjeść w każdym ze schronisk po 5 takich a i tak kalorii by brakło - zwróć uwagę na tempo w jakim Kuba szedł!!!!
Trasa godna podziwu a i pomysł z punktacja genialny. Moje gratulacje Kubo!
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 17:09:10
Również gratuluję :-)
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 19:29:55
Bez dwóch zdań, pomysł i wykonanie rewelka :)
|
|
|
Wysłano: 2008-08-15 22:38:38
A ja do tych beczek miodu dodam łyżkę dziekciu. Turystyka to nie wyścig. Trasa wprawdzie nie trudna ale na jeden dzień zabójcza. A gdzie delektowanie się widokami. Ale gratulacje za pomysł. A swoją drogą widzę, że tradycja dobrych szarlotek w Dolinie Pięciu Stawów Polskich pozostała. Kiedyś serwowała je sama Pani Maria Krzeptowska wieloletnia kierowniczka schroniska, która po zmroku nie wypuściła turysty ze schroniska i zawsze dla niego znalazła nocleg. Byliśmy razem z żoną wielokrotnymi gośćmi schroniska, czasem tylko po drodze a czasem na noclegu i Pani Maria zawsze coś dobrego zaserwowała. Nie omieszkała zawsze zapytać czy jest ze mną ta ładna blondyneczka (chodzi o moją żonę). Nie wiem czy wiecie, że Pani Maria Krzeptowska była jedyną kobietą w GOPR.
|
|
|
Wysłano: 2009-02-06 19:06:54
Kuba , gratuluje kondycji, zwłaszcza tej żołądkowo-jelitowej :-)
Pomysł znakomity dla osób chcacych zdobyc kondycję do wedrówek po Himalajach na przykład i poznania swoich mozliwości i ograniczeń. Ja preferuję spokojne wędrówki po Tatrach, które urzekają mnie swoimi pejzażami. Nie pomniejsza to jednak mojego szacunku dla Twojego maratonu, który uważam za imponujący :-)
Subiektywną skalą ocen szarlotek tatrzańskich zdobyłeś moją sympatię, zwłaszcza, że moje odczucia pokrywają się z Twoimi.
Pozdrawiam :-)
|
|
|
Wysłano: 2009-05-23 00:31:48
kapitalna wyprawa i super pomysł.
Ale szarlotek już pewnie miałeś dość przez dłuższy czas :)))
|
|
|
Wysłano: 2009-05-27 07:49:23
supr pomysł i wycieczki ciekawe :) Gratulacje!!
|