|
|
Wysłano: 2008-07-21 19:44:45
Bieszczady,to piękna kraina z przewagą dzikiej przyrody,trzeba dobrze się orientować w terenie aby się nie pogubić,gratuluję świetna wycieczka!
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 08:50:58
Tak, Bieszczady to "koniec świata". Miałam okazję zaliczyć "spacer w chmurach" - kiedy wędrowaliśmy Połoniną Caryńską - zimno, wietrznie, kłebiące się chmury, zero widoków - ale na swój sposób urokliwe. i spokaliśmy tylko jedna parą takich upartych wędrowców ;)
|
|
|
Wysłano: 2008-08-14 11:54:58
No ja akurat z Bieszczad też mam takie wspomnienia - 10 dni pobytu i 10 dni deszczu :) Ale i tak trochę pochodziliśmy i wspomnienia mam dobre, ale chciałabym się jeszcze wybrać i pooglądać to wszystko przy dobrej pogodzie :)
|
|
|
Wysłano: 2008-12-29 17:12:40
hmmmm niezła wycieczka wiele już widziałam w Bieszczadach ale widziałam zdjęcie z takim jakby słupkiem na szczycie i nie wiem gdzie to jest proszę o pomoc :)
|
|
|
Wysłano: 2010-04-20 20:54:36
Bieszczady to faktycznie ładny region jestem tam kilka razy w roku z racji tego , że mieszkam nie tak daleko jeśli chodzi o deszcz to w Bieszczadach najwięcej go pada w sezonie letnim dlatego czasami będąc tam można zobaczyć tylko mgły najlepiej jechać na połoniny na wiosnę lub jesienią wtedy jest dobra widoczność i możemy podziwiać piękne widoki dla mnie najładniej jest na jesieni.
|
|
|
Wysłano: 2010-08-19 12:57:52
Witam, zapraszam wszystkich do wypełnienia mojej ankiety, która jest mi potrzebna do napisania pracy magisterskiej. Oto link do niej: http://www.ankietka.pl/ankieta/46209/bieszczady.html Z góry dziękuję wszystkim za wypełnienie i pozdrawiam:)
|
|
|
Wysłano: 2011-04-03 22:00:42
w zeszłym roku tez wędrowałem Caryńską całą pokrytą chmurami spotkałem na trasie dwie osoby ale było super tak inaczej, na drugi dzień powtórzyłem trasę w bezchmurnej słonecznej pogodzie takie to już te nasze Bieszczady są
|
|
|
Wysłano: 2011-07-19 07:09:23
Bardzo fajny opis! Dla mnie szczególnie przydatny, gdyż wybieram się tam w połowie sierpnia. Przy okazji mam pytanie do specjalistów: czy Tarnica, Krzemieniec oraz połoniny Wetlińska i Caryńska to dobry pomysł dla 9-cio latka, czy też lepiej odpuścić sobie te szlaki i poprzestać na oglądaniu "z dołu"? Z góry dziękuję za podpowiedź.
|
|
|
Wysłano: 2011-07-19 08:09:40
Niech sie wypowiedzą Ci co byli niedawno, ja byłam dobrych kilka lat temu ale z tego co pamiętam 9-latek nie powinien mieć większych trudności, przynajniej żeby część z tego zrobić
|
|
|
Wysłano: 2011-07-19 09:17:40
Spotkałam tam parę lat temu - na podejściu na Tarnicę - ojca z dwójką dzieci, chłopak na oko może 7 lat, dziewczynka ciut starsza. Radziły sobie świetnie, lepiej niż ja. Widać było, że są zaprawieni w bojach i to nie piersza wycieczka górska. Myślę, że i Twój 9-latek powinien sobie dać radę - dzieciaki mają mnóstwo energii :)
|