Rzeczka kojarzy mi się z kompleksem sztolni wybudowanych przez Niemców podczas II wojny światowej w ramach programu "Olbrzym". Nie wiedziałam, że są tam też urokliwe tereny narciarskie. Piękną zimę pokazujecie. Cudne widoki, świetna pogoda na udany niedzielny spacer. Pozdrawiam :-)
A ja się cieszę, że połknęliście bakcyla zimowego dreptania, bo zimą też można nacieszyć oczy. Pokazaliście zupełnie nieznane mi miejsce, chciałoby się tam być, ale wiadomo, że nie wszędzie można być jednocześnie.
Rzeczka kojarzy mi się z kompleksem sztolni wybudowanych przez Niemców podczas II wojny światowej w ramach programu "Olbrzym". Nie wiedziałam, że są tam też urokliwe tereny narciarskie. Piękną zimę pokazujecie. Cudne widoki, świetna pogoda na udany niedzielny spacer. Pozdrawiam :-)
Darocie i Krzysztofowi gratulacje za fotki, pokazania mi nowego miejsca. Dziękuję również za napisanie przez Danusię tych faktów o tym miejscu - nie wiedziałem wcześniej o tych sztolniach .
Cieszę się Romku, jeśli moje "skojarzenia' okażą się pomocne w poznaniu przez Ciebie miejsc owianych mgłą tajemnicy. Polecam, bo przecież odkrywanie ciekawych, mało znanych miejsc - to moja pasja. Pozdrawiam :-)