|
|
Wysłano: 2008-07-06 07:08:03
Moje gratulacje. Pozdrawiam i życzę wielu wspaniałych i udanych wypraw.
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-08-02 23:25:30
Gratuluje a zarazem wspułczuje bo nieżle sie trzeba napracować nad takimi obrazami , to nie jest takie proste jak sie wydaje komuś przeciętnemu troszke zaparcia trzeba mieć w sobie, jest co podziwiać
pozdrowienia
|
|
|
Wysłano: 2008-08-02 23:54:53
Dziękuję za gratulacje ... a za współczucie ?? To lubię robić i staram się to robić jak najlepiej i jak widzę to chyba mi jakoś wychodzi. Zapraszam na inne moje galerie które cały czas tworzę i ciągle coś przybywa na http://marek2359.za.pl/html/polska.html
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlakach gdzieś w Polsce
|
|
|
Wysłano: 2008-08-03 08:22:10
Cze Marek
Pozdrowienia z czernikowa
nie wiem kiedy ty będziesz w Toruniu, bo także apiotr ma być juz mi się pomięszał
jeszcze nie umiem tu chodzić i nie mam czasu
piszę o Olędrach na ziemi dobrzynskiej, był remont w domu, mam remont w szkole, porządkuję cmentarze i nagrobki ; byłem w Kolonii, i okolicach
pozd
Pozdrawki
|
|
|
Wysłano: 2008-08-03 17:58:13
oglądałem te galerie jest co pdziwiac piękne miejsca ,z pozycj amatora to nawet trudno by bylo trafic tam ,ale przy takiej obserwacj zawsze istnieje nadzieja
pozdrawiam i słowa uznania za dzielnośc
|
|
|
Wysłano: 2008-08-03 18:14:54
Dziękuję i zapraszam do odwiedzenia tych miejsc, niektóre są naprawdę niedaleko.
Pozdrawiam i dozobaczenia na szlaku. :)
|
|
|
Wysłano: 2008-10-23 22:51:41
My name is Miss rosemary ,i saw your profile today in www.polskieszlaki.pl and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (rosemary_baby101@yahoo.com) i believe we can move from here. I am waiting for your mail to my Email address above. Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life Yours Love.em to resovle this issue no my behalf,thank you
|
|
|
Wysłano: 2008-10-23 22:52:06
My name is Miss rosemary ,i saw your profile today in www.polskieszlaki.pl and became intrested in you,i will also like to know you more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (rosemary_baby101@yahoo.com) i believe we can move from here. I am waiting for your mail to my Email address above. Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life Yours Love.em to resovle this issue no my behalf,thank you
|
|
|
Wysłano: 2008-10-23 22:52:25
|
|
|
Wysłano: 2008-10-23 22:53:02
|