|
|
Wysłano: 2008-04-19 22:34:10
Podziwiam że z takimi maluszkami byliście o tej porze w Tatrach. Ja jeszcze nie byłam tam w zimie, a na zdjęciach widać że jest tam wtedy pięknie. Ja także mam dwójkę dzieci ale już większe. Także byli w Tatrach i na własnych nóżkach z naszą małą pomocą doszli do Doliny Pięciu Stawów Polskich.
|
|
|
|
|
Wysłano: 2008-04-21 09:18:48
Superowa sprawa, a to był jakiś zlot przewodników z maluchami ?? Jaka to okazja ?? :)
Maluszki przesłodziutkie !
|
|
|
Wysłano: 2008-04-21 09:36:25
Po prostu zamarzyłam sobie wycieczkę w tatry, załatwiłam lokum i zapytałam, kto chętny;) A chętnych było wielu:) Jak zwykle.. Jeszcze tu pewnie w wolnej chwili coś zamieszczę:) Bardzo mi miło, że zamieszczacie takie pozytywne komentarze:)
|
|
|
Wysłano: 2009-03-30 07:34:25
Brawo!
Super ze uczysz dzieci od tak malego wieku milosci do gor. Zapewne kiedys beda Ci za to wdzieczne.
Szkoda ze tak malo zdjec - zwlaszcza z Rusinowej. Nigdy tam jeszcze nie bylem wiec tym chetniej zobaczylbym.
|
|
|
Wysłano: 2009-03-30 09:17:16
Gratuluję pomysłu i podziwiam, ja mam 20-to miesięcznego malucha i nie mam dość odwagi iść z nim w góry ze względów pogodowych, szczególnie, iż w naszym klimacie jest dość deszczowo w górach i pogoda zmienia się w mgnieniu oka.
Mój mały Eryk zawsze zostaje u babci a ja z mężem wyruszam na podbój górek ;)
W tym roku jednak jadąc na urlop mam zamiar zapakować Eryka na plecy i iść z nim na spacer po szczytach :) niekoniecznie Tatr .;)
|