wraz z chłopakiem planujemy wybrać się do Poznania trochę pozwiedzać, ale przedewszystkim chodzi nam o romantyczny weekend zdala od telefonów i problemów. Znacie może jakiś Hotel w centrum miasta, który pasował by na taki wyjazd?
Raz zatrzymałem się w Poznaniu na noc, przed wyprawą rowerem do Holandii. Chciałem maksymalnie wypocząć dlatego też wybrałem Hotel. Blisko dworca PKP jakieś 300 może 400 metrów. Nazywa się Włoski, więc pasuje chyba na taki wypad. Ciepłe i czyste miejsce z duszą - tak bym je opisał.
Przychylam się do zdani kolegi, znajoma z Poznania tez mi poleciła, że warto tam przenocować w przypadku podróży. Mają darmowy internet, parking strzeżony no i przytulną atmosferę.
Ja za pokój 2-osobowy płaciłem 197zł, w cenie w pełni wyposażony pokój z kosmetykami w łazience, telewzorem itp. dostępem do internetu i darmową kawą w lobby.
Chciałem się tam wybrać jeszcze raz w tym roku z dziewczyną, ale chyba mi się nie uda. Kilka miłych chwil poza rzeczywistością znowu by nam się przydało.