Mam pytanko... - Forum

Autor Wiadomość

(12092 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-08-12 00:13:55

Bardzo proszę, żeby ktoś mi wyjaśnił co oznacza "+1 publicznie"? I czym się różni post od komentarza? Może gdzieś to jest wyjaśnione, a ja nie umiem znaleźc informacji, oświećcie mnie proszę :)

Wysłano: 2011-08-12 08:08:13

+1 to jest takie googlowskie coś jak lubię to od Facebooka. Po prostu klikanie w to podnosi jakby status strony dla wyszukiwarki Google. Żeby w to kliknąć trzeba mieć konto mailowe w google, niekoniecznie gmail, np. w adwords, adsens itp. Na jedną rzecz można kliknąć tylko 1 raz.

Posty i komentarze to niemal to samo. Po prostu jak się pisze post na Forum to jest to zwyczajowo post, a przyjęła się też nazwa komentarz, jak np. komentujesz komuś wycieczkę, ale nie ma jakiejś wielkiej róćnicy pomiędzy tymi pojęciami.

Nie wiem czy jasno to wyjaśniłam

(12092 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-08-12 08:33:31

Jasno, dzięki i pozdrawiam z pochmurnego Sopotu :)

Wysłano: 2011-08-12 09:20:27

Dziękuję, i u nas dziś pochmurnie dość, ale jutro ma być super :)

Wysłano: 2011-08-13 16:01:20

Kto nie był jeszcze na zamku w Przezmarku w powiecie sztumskim ,temu gorąco polecam zwiedzenie tej Perły 2010r.tak blisko,a tak daleko.......

czasem warto w drodze do stolicy lub w czasie aktywnego wypoczynku po pięknych terenach Pomorza,Warmii i Mazur,Kaszubasz w Małdytach skręcić na Stary Dzierzgon,a stąd już tylko 17km i wiele po drodze atrakcji;.!

Komu historia nie straszna i kogo pociąga architektura średniowiecza temu polecam to szczególne miejsce;PRZEZMARK!

(6866 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-08-19 09:55:21

Pytanie do Ani (admina) nie wiem jak zrobic , dodajac wycieczke aby nie wrzucalo mi czasu trwania.Gdy probuje to zignorowac to wrzuca mi liczbe 1 lub 7 .Widze, ze wiele osob nie ma tego w swoich wycieczkach.Powiedz Aniu jak to ominac? z gory dzieki:)

Ostatnio edytowany: 2011-08-19 09:55

Wysłano: 2011-08-19 10:05:32

Z tego co wiem to zawsze wrzuca liczbę dni jak się nic nie wpisze, podaj linka która wycieczka nie ma, ja teraz przejrzałam kilkanaście wycieczek i wszystkie miały.

Data fajna sprawa, bo wiadomo z jakiego roku to są informacje, a jak się nie kojarzy daty to przecież żaden problem wpisać 1 czy inną liczbę dni. Raczej nie będziemy tego zmieniać.

(6866 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-11-29 12:57:30

Aniu, cos sie dzieje dziwnego na PSz, od kilku dni, usiluje wyslac wiadomosc, do innego krajotrotera , gdy juz jest napisana i klikne wyslij...tekst ZNIKA a NIE JEST WYSLANY. Nie tylko mnie sie tak dzieje(!), wiec nie problem z moim komputerem.Wczesniej tez sie tak dzialo, lecz sporadycznie .Jest to zarowno w przypadku gdy kliknę jak "odpowiedz' na list lub gdy wejde zerkajac na profil innego krajotrotera i klikne "wyslij wiadomosc"! Teraz tez do ciebie pisalam list , lecz rowniez zniknal!

Prosze sprawdzcie co jest.Na forum da sie pisac a listy znikaja!!!!!

dzieki z gory baaardzo

Ostatnio edytowany: 2011-11-29 12:58

Wysłano: 2011-11-30 10:02:53

Coś tam Łukasz poprawił, dajcie znać jakby to nie pomogło.
Dzieki

Opinie o hotelach

Konkurs Lato z Polską

Logo Lato z Polską
Do wygrania noclegi w hotelach
FotoAnia.pl
Fotografia reklamowa
Portrety
Blog - zdjęcia i porady
Zapraszam!
e-ParkRozrywki.pl
Nowy serwis opisujący
Parki Rozrywki.
Wejdź i oceń
odwiedzone
Parki Rozrywki
Zapraszamy!
Skuteczna reklama

13 tys. odsłon dziennie
na ile dni chcesz

tylko 5 zł dziennie

Społeczność

Posiadamy:
5195 użytkowników,
4142 wycieczek,
136412 zdjęć,
465 miast,
1309 atrakcji,
14073 postów.

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Nikomu nie dajemy Twojego maila!
Kliknij by zobaczyć nasz newsletter.

Polecamy noclegi

Horyzont

Międzywodzie
Ceny od 30.00 PLN

Marysieńka

Przysucha
Ceny od 20.00 PLN

VILLA POD ORZECHEM

Zaniemyśl
Ceny od 28.00 PLN

Hotel Fero Lux***

Korbielów
Ceny od 75.00 PLN

Chopper Hostel

Wrocław
Ceny od 35.00 PLN

willa GREEN HOUSE

Gdańsk
Ceny od 45.00 PLN

Noclegi Wytchnienie

Lublin
Ceny od 35.00 PLN

DOMKI LETNISKOWE ŚLESIN-601766923 i SKORZĘCIN-693023456,

Ślesin-leśna, skorzęcin-dębowa
Ceny od 19.00 PLN

Leśny Dwór

Wolibórz
Ceny od 25.00 PLN

Domek na wsi

Augustów
Ceny od 30.00 PLN

SIEDLISKO LEŚNE WRONKA

Ostrowite - Wronka
Ceny od 40.00 PLN

Ostatnio na forum

Trivago

Porównaj na trivago ceny hotele w Gdansku
Polska noclegi
Strona główna | Dodaj nocleg | Kontakt | Biuro prasowe | Regulamin | Cennik | Reklama | Reklama dzienna

Polskie Szlaki 2005 - Turystyka w Polsce, Polska na wakacje czy urlop, noclegi, agroturystyka, turystyczna Polska
Przewodnik, turystyka w Polsce - Turystyka w najlepszym wydaniu