|
|
Wysłano: 2010-11-16 15:47:07
Krzyś. Udał sie wypad w Góry Sokole?
|
|
|
|
|
Wysłano: 2010-11-16 19:24:57
Ładnie napisałeś: Krzyś :) Dziękuję ci za takie zdrobnienie. Dziękuję za pamięć.
Udała się wyprawa i to bardzo, bo i góry faktycznie piękne, i pogoda po prostu fantastyczna. Jutro powinienem zamieścić tutaj opis i zdjęcia. Wolno mi idzie przygotowanie materiałów, a to głównie z powodu braku czasu - pracuję po 11 godzin dziennie, a i inne zainteresowania mam czasochłonne.
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 13:39:33
Witam serdecznie ,też tak czasem mam,że brak czasu albo chęci żeby się zabrać za dodawanie materiału na polskie szlaki, teraz dodatkowo trzeba zmniejszać zdjęcia,wcześniej przechodziły bez problemu.Do takiej pracy trzeba mieć czas,żeby wszystko dobrze rozplanować ,co napisać,jakie zdjęcia dodać,czym zaskoczyć forumowiczów ;)
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 15:36:05
Opis jak zawsze prima. Chińskie przysłowie mówi "masz mało czasu - znajdź sobie nowe zajęcie":)
Pozdrawiam
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 20:28:01
Witam, Moniko.
Dla mnie problemem na tej stronie jest nie tylko wielkość zdjęć: poruszam się tutaj po omacku, bo nie jest to strona z obsługą intuicyjną, jak to się mówi o stronach łatwych w obsłudze, a i wiele innych jest błędów. Ot, daleko nie szukając: piszę te słowa w tak malutkiej ramce, że literki mają wielkość mikroskopijną, może dwa milimetry, ledwie mogę je przeczytać. Mogłyby być większe, a czemu nie są, to już słodka tajemnica programisty.
Na tą stronę trafiłem niedawno i przypadkiem, a że miałem wśród swoich licznych tekstów trochę opisów moich wypraw, zdecydowałem się zamieścić je tutaj, chociaż zdaję sobie sprawę z pewnej rozbieżności między treścią tych tekstów a intencjami właściciela strony, bo piszę nie tyle o krajobrazach, co o swoich wrażeniach. Tym bardziej cieszy mnie przychylne przyjęcie przez was, stałych tutaj bywalców.
Pięknych dróg przed Tobą, Moniko.
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 20:34:51
Dziękuję, Adamie.
Z czasem od zawsze tak miałem: był wielce deficytowy. I tak jest dobrze, tak być powinno. Coś jest nie tak jak być powinno z ludźmi, którzy nudzą się mając wolny czas, szczególnie gdy zabrać i telewizor.
Przyjmij moje pozdrowienia.
PS. Adamie, a co robisz na tym zdjęciu, które widzę obok?
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 20:47:26
No tak,zgodzę się że dla osób ,które noszą okulary jest to duży kłopot.Mam 32 lata i też powoli tracę ostrość(chyba okularki mnie czekają).Są też inne rzeczy ,które mogą sprawiać problemy nowym użytkownikom.Mam nadzieję,że Łukasz i Ania zwrócą na to uwagę. Jeśli będzie taka możliwość,aby m.in litery były większe ,to na pewno to zrobią,pozdrawiam również ,spokojnej nocy.
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 20:53:24
Mam wrażenie , że z wiekiem czas przyśpiesza.
Za zgodą właściciela stawku wyławiam lilie i grążele do mojego oczka. Po turnieju plażówki w Gostyniu znajomi zrobili mi zdjęcie.
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 21:03:54
Masz własne oczko z liliami? Ale ci fajnie!
Masz rację! Czas przyśpiesza z wiekiem. I wiesz co jeszcze? On jest przekorny, a bywa i złośliwy. Ucieka od tego, który ma go ciągle za mało, a idzie do tego człowieka, który i tak ma go w nadmiarze.
|
|
|
Wysłano: 2010-11-17 21:26:31
Chciałbym mieszkać w górach, na skraju lasu , nad jeziorem.
Mieszkam na płaskim, z dala od lasów i jezior. Posadziłem drzewa, zrobiłem skalniak i dodałem trochę wody. Choć w miniaturce - teraz fajnie mi:). Trzy lata temu przez trzy miesiące kopałem ręcznie oczko 10x6m plus strumień. Szumi mi pieknie , ptaszki przylatują do wodopoju, owady na zaloty, zaskoroniec zamieszkał.
|