| Autor | Wiadomość |
|
Wysłano: 2010-03-19 16:52:59
Witam, wybieram się wtym roku do Czarnogóry. Zdecydowałam się na biuro OIS, byłam z nimi w zeszłym roku i sprawdzili sie tak dobrze, ze nie mogę ich "zdradzić". Czarnogóra piękny kraj. Czy był ktos może, wybiera się, moze cos doradzić? POzdrawiam i dziękuję.
|
|
|
Wysłano: 2010-03-20 17:09:33
byłem tam z 2 lata temu ale bez biura tobie też tak polecam bo więcej zobaczysz i kasy zaoszczędzisz
|
|
|
Wysłano: 2010-04-15 16:22:40
Słyszałam wręcz odwrotne opinie, podobno bardzo ciężko znaleźć tam coś w sezonie na własna rękę. Dlatego, zeby uniknąć niemiłych roczarowań postanowilam jednak oddac się w lepsze ręce organizatorów:) OIS mam sprawdzone więc nie bedę kombinować , ale dziękuję :) Pozdrawiam
|
|
|
Wysłano: 2010-04-19 09:35:44
w tym roku też jade na początku września ale jade tam w góry .kwatere spokojnie morzesz załatwić przez internet
|
|
|
Wysłano: 2010-04-26 12:47:01
Ale przez Internet podobno drożej niż przez niektóre biuro jest, przynajmniej tak jest z tym biurem, z którym ja jade...Ja jednak morzę wolę :) Ale dziękuje. Pozdrawiam
|
|
|
Wysłano: 2011-03-26 09:35:25
Jeśli wyjazd do Czarnogóry to zdecydowanie samochodem i na własną ręke. Przez biuro raczje nie będzie taniej, a i więcej można zobaczyć samemu. A to naprawdę piękny kraj i nie jest tak oblegany jak Chorwacja czy Bułgaria. Ceny również przyzwoite. Tak naprawdę to trzeba chyba tam co roku jeździć, żeby wszystko zobaczyć - tyle wspaniałych terenów ma Czarnogóra. Zajrzyjcie w moją stopkę, może ktoś wybierze ofertę dla siebie. Nie reklamuję konkretnych apartamentów. -------------------- Polecam wszystkim ofertę Czarnogóra wczasy - tanie i komfortowe noclegi na Bałkanach. |
|
|
Wysłano: 2011-04-19 21:02:10
Też polecam wyjazd samochodem i trasę przez Bośnię. Super widoki! A Budva to duży kurort, raczej ciężko tam odpocząć. No chyba że jesteś nastawiona na imprezowanie. W takim przypadku będziesz zadowolona :) tu masz kilka moich zdjęć z Czarnogóry i trochę informacji praktycznych |
|
|
Wysłano: 2011-05-06 10:31:31
Przyznam ze nigdy tam nie byłem,a piszecie sporo dobrego o tym kraju,więc czemu by nie spróbować. Wyjazd na własną ręke zawsze wiąze się z ryzykiem,ale przecież wtedy cena jest niższa,wiec coś az coś. |
|