|
|
Wysłano: 2009-11-21 10:46:16
Witam wszystkich podrózników mam prośbe czy by mogliscie polecic jakies fajne miejscowosci nad morzem gdzie nie mam tłoku i sa przystepne ceny poniewaz planuje z dziewczyna wyjazd w lipcu nad nasze piekne morze :) pozdrowiam
|
|
|
|
|
Wysłano: 2009-11-21 18:43:45
Wydaje mi się, że w sezonie niestety wszędzie drastycznie podnoszą ceny. Nam się podobało w Jastrzębiej Górze, tylko, że tam z roku na rok jest coraz więcej ludzi.
|
|
|
Wysłano: 2009-12-03 11:42:35
Ja byłem w Rogowie cisz i spokój tyle że niema tam żadnych atrakcji ale do Mrzeżyna jest 2 km a do Dżwiżyna 5 km do Kołobrzegu 11 km na plaży mało ludzi bo tylko z ośrodka wypoczynkowego który tam się znajduje i z kwater prywatnych nie tak jak w innych miejscowościach że niema miejsca na plaży
|
|
|
Wysłano: 2009-12-11 12:40:17
Jeśli potrzebujesz odpocząć - polecam miejscowość PLEŚNA . Wpisz sobie w wyszukiwarce: Pleśna Park - bardzo przyjemny kompleks wypoczynkowy, NAPRAWDE puste plaże ( byłem z żoną w czerwcu tego roku - poza nami na 3-ch kilomertach plaży było jeszcze ok. 8 ludzi). Pleśna - cisza , spokój, świetne jedzenie, zero ludzi, mini zoo w ośrodku, obcowanie z przyrodą, do plaży 5 minut. Żadnych dyskotek, knajp, wrzasków itp. POLECAM.
|
|
|
Wysłano: 2010-02-22 18:14:50
Każdy poleci inna miejscowosc,wiec kieruj sie przede wszystkim rozsądkiem,najlepiej jechac nad morze po zakończeniu sezonu,wtedy nie ma takiego tłoku.
|
|
|
Wysłano: 2010-02-25 18:12:12
Dokładnie, każdy ma swoje ulubione miejsce, ja np z chęcią powracam do Swinoujścia.
|
|
|
Wysłano: 2011-08-18 15:34:28
Gorąco polecam ośrodek wypoczynkowy Przystań w Grzybowie -
Znakomita kuchnia i piękne miejsca oraz przyjemna obsługa! Naprawdę warto tam zajrzeć:)
|
|
|
Wysłano: 2011-08-19 09:46:37
Fajne jest Ustronie Morskie , bo niedaleko wiele fajnych miejsc do zwiedzania kilka z nich opisalam w moich wycieczkach.No chyba, ze ktoś lubi "smażyć" się na plaży to wtedy pewnie mu obojętne, w które miejsce nad Bałtyk dotrze...ale jesli chce coś zobaczyć - to od Ustronia Morskie , mozna (nie nabijając zbyt wielu drogi)w promieniu do 15km , ciekawostki zobaczyć i zwiedzić przepiękny, choc na maxa zatłoczony Kołobrzeg.
|
|
|
Wysłano: 2011-09-01 09:54:47
Ja według swojej tradycji polecę Dąbki. Byłam tamkilkakrotnie w róznych ośrodkach. W tym roku zatrzymałam się w ośrodku Geovita.Blisko do morza, czysto, dobre jedzenie, miła obsługa i do wyboru mnóstwo zabiegów pielęgnacyjnych, relaks i wypoczynek w pełnej formie
|
|
|
Wysłano: 2011-09-03 22:58:52
Geovita jest wielce ok :)
|