Fajne miejsce na nad morzem - Forum

pierwsza 1 2 3 4 ostatnia
Nawigacja stron
Autor Wiadomość
Wysłano: 2011-09-04 20:13:31

hej my byliśmy z mężem nad Soliną tych wakacji - ogólnie fajnie ale nie ma to jak nad morzem...za rok się wybieramy ...wiadomo jeszcze sporo czasu ....ale już ciekawi mnie jak tam jest, jakie ceny, gdzie można się zatrzymać i w jakiej miejscowości najlepiej.... co zwiedzić gdzie wypocząć - może Wy mi coś dorodzicie i pomożecie....czekam na ciekawe odp. ....Pozdrowienia dla miłośników pięknych miejsc...

zamosc

(6866 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-09-04 20:36:41

Obejrzalam strone Geovity, o ktorej kilka osob wspominało.Ceny w sezonie do niskich nie naleza:(

Wysłano: 2011-09-12 09:46:01

Słyszałam, że mają też coś w górach.  Można dla odmiany zmienić kierunek podróży i wybrać się w tamte rejony. Górskie powietrze także jest wielce ok :)

Wysłano: 2011-10-27 09:04:41

ja polecam nad polskim morzem miejsowość Gąski niedaleko Sarbinowa. to mała wioska (przynajmniej jak tam byłam ostatniom razem była mała;), z bardzo ładną plażą. mogę też polecić małą miejscowość, która nazywa się Smołdziński Las, tak jak nazwa wskazuje, jest cała w lesie a nad morze idzie się 5 min:)

Wysłano: 2011-10-31 09:54:40

Ja od pięciu lat jeżdżę do Dźwirzyna ale w czerwcu gdzie rzeczywiście nie jest tłoczno.Teraz przeszło metamorfozę zbudowano nowy most,położono nowe chodniki,gdy wyjeżdżałam nie było nowej nawiezchni ale myślę,że w przyszłym roku nie będzie już płyt betonowych tylko normalny asfalt.Ceny kwater są różne i wyżywienie urozmaicone a po rybkę można iść do portu

(875 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2011-11-01 07:54:19

Pozdrawiam bo ja jeżdżę co roku do Rogowa to blisko Dżwirzyna.

Wysłano: 2011-11-27 22:40:27

http://weronikamatysiak.pl/ strana poswiecona uroczemu miasteczku w wojewodztwie podlaskim na pojezierzu :) jezioro, czyste powietrze :)

Wysłano: 2011-12-05 15:15:22

W temacie zakwaterowania w Geovicie. Fakt ceny nie sa niskie, jednak Geovita to jeden z najlepszych ośrodków wypoczynkowych w Dąbkach. Dobra lokalizacja, nieco z dala od centrum, blisko morza. Ośrodek nowoczesny, dobrze utrzymany i zadbany. Jeśli chodzi wczasy w Dąbkach to byłem 6 razy i było fantastycznie, jednak teraz jeżdżę na zachodnie wybrzeże i musze przyznać że krajobrazowo jest ciekawiej na Wybrzezu rewalski, w Świnoujściu, na wuspie Wolin. Ale Dąbki wspominam bardoz mile - nie ma tloku na plaży.

Wysłano: 2011-12-05 15:31:50

Jeżeli miałbym wybierać,to zdecydowanie bardziej wolę góry niż wypoczynek nad morzem. Chociażby z tego względu,że nie ma takich tłoków,a święta spędzane w górach to naprawdę magiczne chwile.

Wysłano: 2011-12-05 15:34:09

Ja zaś nie wyobrażam sobie wakacji bez morza.... polskiego morza. Może dlatego że mieszkam w górach...

pierwsza 1 2 3 4 ostatnia
Nawigacja stron

Opinie o hotelach

Konkurs Lato z Polską

Logo Lato z Polską
Do wygrania noclegi w hotelach
FotoAnia.pl
Fotografia reklamowa
Portrety
Blog - zdjęcia i porady
Zapraszam!
e-ParkRozrywki.pl
Nowy serwis opisujący
Parki Rozrywki.
Wejdź i oceń
odwiedzone
Parki Rozrywki
Zapraszamy!
Skuteczna reklama

13 tys. odsłon dziennie
na ile dni chcesz

tylko 5 zł dziennie

Społeczność

Posiadamy:
5194 użytkowników,
4142 wycieczek,
136382 zdjęć,
465 miast,
1309 atrakcji,
14074 postów.

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Nikomu nie dajemy Twojego maila!
Kliknij by zobaczyć nasz newsletter.

Polecamy noclegi

willa GREEN HOUSE

Gdańsk
Ceny od 45.00 PLN

SIEDLISKO LEŚNE WRONKA

Ostrowite - Wronka
Ceny od 40.00 PLN

Horyzont

Międzywodzie
Ceny od 30.00 PLN

DOMKI LETNISKOWE ŚLESIN-601766923 i SKORZĘCIN-693023456,

Ślesin-leśna, skorzęcin-dębowa
Ceny od 19.00 PLN

VILLA POD ORZECHEM

Zaniemyśl
Ceny od 28.00 PLN

Chopper Hostel

Wrocław
Ceny od 35.00 PLN

Noclegi Wytchnienie

Lublin
Ceny od 35.00 PLN

Domek na wsi

Augustów
Ceny od 30.00 PLN

Hotel Fero Lux***

Korbielów
Ceny od 75.00 PLN

Leśny Dwór

Wolibórz
Ceny od 25.00 PLN

Marysieńka

Przysucha
Ceny od 20.00 PLN

Ostatnio na forum

Trivago

Porównaj na trivago ceny hotele w Gdansku
Polska noclegi
Strona główna | Dodaj nocleg | Kontakt | Biuro prasowe | Regulamin | Cennik | Reklama | Reklama dzienna

Polskie Szlaki 2005 - Turystyka w Polsce, Polska na wakacje czy urlop, noclegi, agroturystyka, turystyczna Polska
Przewodnik, turystyka w Polsce - Turystyka w najlepszym wydaniu