|
|
Wysłano: 2009-11-18 11:30:12
Niedawno wraz ze znajomymi odwiedziłam w Inwałdzie Park Dinolandię. Wspaniale się bawiliśmy grając w mini golfa i petangue, dzieciaki były zachwycone parkiem linowym oraz bardzo rozbuowanym placem zabaw, chociaż najbardziej zachywcila je Jaskinia Tajemnic, z której w ogóle nie chciały wyjść. zasmakowało nam jedzenie w T.rextaurant, gdzie oprócz Dinomenu można zjeść pyszny i syty posiłek za rozsądną cenę.
|
|
|
Wysłano: 2010-03-29 23:48:01
Tak naprawdę to prezydent Inwałdu (czy tam inna osoba "mająca władzę") nieźle zaszalał - jeśli chodzi o rozwój turystki w tym miejscu. Obok Dinozatorlandu jest też przecież Park Miniatur a tuż obok niedawno powstał przecież Park św. Mikołaja. Jak dla mnie pomysł dość ciekawy - ale skupienie tych wszystkich "atrakcji" obok siebie może już niespecjalnie mi się podoba. Plus jest tego taki, że jeśli ktoś nie ma pomysłu na weekend to spokojnie można spędzić w każdym z tych "parków" kilka godzin.
|
|
|
Wysłano: 2010-06-23 12:49:38
Na początku czerwca razem z całą rodziną wybraliśmy się do tego parku. Mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu, ponieważ są tam atrakcje dla osób w każdym wieku. Moje dzieci szalały na placu zabaw, szukały uwięzionego dinusia w Jaskini Tajemnic, ale największe wrażenie zrobił na nich park linowy, który dostarczył im niesamowitych wrażeń. Mój mąż zdobył się na odwagę i poszedł na park linowy, ale na ten dla dorosłych - stwierdził, że to strzał w dziesiątkę! Ja również chciałam pójść, ale niestety miałam na sobie sukienkę:( Na pewno wrócimy do tego parku w wakacje i wtedy pozjeżdżam na linach. Dzieciaki też nie mogą się doczekać.
|