Dinolandia - wspaniałe miejsce na rodzinne wycieczki!!! - Forum

Autor Wiadomość
Wysłano: 2009-11-18 11:30:12
Niedawno wraz ze znajomymi odwiedziłam w Inwałdzie Park Dinolandię. Wspaniale się bawiliśmy grając w mini golfa i petangue, dzieciaki były zachwycone parkiem linowym oraz bardzo rozbuowanym placem zabaw, chociaż najbardziej zachywcila je Jaskinia Tajemnic, z której w ogóle nie chciały wyjść. zasmakowało nam jedzenie w T.rextaurant, gdzie oprócz Dinomenu można zjeść pyszny i syty posiłek za rozsądną cenę.
Wysłano: 2010-03-29 23:48:01
Tak naprawdę to prezydent Inwałdu (czy tam inna osoba "mająca władzę") nieźle zaszalał - jeśli chodzi o rozwój turystki w tym miejscu. Obok Dinozatorlandu jest też przecież Park Miniatur a tuż obok niedawno powstał przecież Park św. Mikołaja. Jak dla mnie pomysł dość ciekawy - ale skupienie tych wszystkich "atrakcji" obok siebie może już niespecjalnie mi się podoba. Plus jest tego taki, że jeśli ktoś nie ma pomysłu na weekend to spokojnie można spędzić w każdym z tych "parków" kilka godzin.

(4 kilometrów)
Wyślij wiadomość
Wysłano: 2010-06-23 12:49:38
Na początku czerwca razem z całą rodziną wybraliśmy się do tego parku. Mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu, ponieważ są tam atrakcje dla osób w każdym wieku. Moje dzieci szalały na placu zabaw, szukały uwięzionego dinusia w Jaskini Tajemnic, ale największe wrażenie zrobił na nich park linowy, który dostarczył im niesamowitych wrażeń. Mój mąż zdobył się na odwagę i poszedł na park linowy, ale na ten dla dorosłych - stwierdził, że to strzał w dziesiątkę! Ja również chciałam pójść, ale niestety miałam na sobie sukienkę:( Na pewno wrócimy do tego parku w wakacje i wtedy pozjeżdżam na linach. Dzieciaki też nie mogą się doczekać.

Opinie o hotelach

Społeczność

Posiadamy:
4975 użytkowników,
3802 wycieczek,
116232 zdjęć,
436 miast,
1309 atrakcji,
11502 postów.

Newsletter

Twój e-mail:
Twoje imię:
Nikomu nie dajemy Twojego maila!
Kliknij by zobaczyć nasz newsletter.
FotoAnia.pl
Fotografia reklamowa
Portrety
Blog - zdjęcia i porady
Zapraszam!
Skuteczna reklama

6 tys. odsłon dziennie
na ile dni chcesz

tylko 4 zł dziennie
Wybierz z nami najpiękniejsze atrakcje w Polsce

Polecamy noclegi

Horyzont

Międzywodzie
Ceny od 30.00 PLN

Noclegi Wytchnienie

Lublin
Ceny od 35.00 PLN

DOMKI LETNISKOWE ŚLESIN-601766923 i SKORZĘCIN-693023456,

Ślesin-leśna, skorzęcin-dębowa
Ceny od 19.00 PLN

Osrodek Wypoczynkowy \

Babilon 3
Ceny od 25.00 PLN

Marysieńka

Przysucha
Ceny od 20.00 PLN

Kadyny Country Club Hotel & Spa

Kadyny
Ceny od 110.00 PLN

Chopper Hostel

Wrocław
Ceny od 35.00 PLN

Kłapytówka

Sucha Beskidzka
Ceny od 25.00 PLN

Domek na wsi

Augustów
Ceny od 30.00 PLN

Villa Dolce Vita

Łeba
Ceny od 120.00 PLN

Ostatnio na forum

Trivago

Porównaj na trivago ceny hotele w Gdansku
Polska noclegi
Strona główna | Dodaj nocleg | Kontakt | Biuro prasowe | Regulamin | Cennik | Reklama | Reklama dzienna

Polskie Szlaki 2005 - Turystyka w Polsce, Polska na wakacje czy urlop, noclegi, agroturystyka, turystyczna Polska
Przewodnik, turystyka w Polsce - Turystyka w najlepszym wydaniu