|
|
Wysłano: 2009-05-11 10:32:03
Może ktoś był w tym parku i w tym w Rybniku. Chcemy zrobić dziciom wycieczke na dzień dziecka tylko nie wiem gdzie jest ładniejszy park.
|
|
|
|
|
Wysłano: 2009-05-11 20:49:51
Niestety ale w Rybniku nie byłam więc trudno mi cokolwiek porównywać. Mogę napisać tylko że w Zatorze oprócz ruchomych i wydających dźwięki dinozaurów jest jeszcze park rozrywki (karuzele, kolejki, scootery, qady, gokarty, zjeżdżalnia dmuchana i takie tam). Jednak to wiem na pewno w Zatorze na dzień dziecka możesz spodziewać się tłumów.
I jeszcze mała rada dla odwiedzających!
Radzę wejść do parku rozrywki przez tą drewnianą bramę i tam dopiero kupić bilety do Parku Dinozaurów, a nie przed wejściem gdzie trzeba odstać swoje. Z drugiej strony nie ma w ogóle kolejek bo kto by się spodziewał, że w środku też można kupić bilety!
|
|
|
Wysłano: 2009-05-11 21:22:29
Już się nauczyłam na przykładzie Parku Miniatur w Inwałdzie żeby nie jeździć w takie miejsca w wekendy i jakieś święta. Do Zatora mamy 20 minut jazdy więc na pewno wybierzemy się tam w tygodniu i na pewno nie 1 czerwca.
|
|
|
Wysłano: 2009-05-12 18:57:23
Byłem w ta niedzielę. Park super. Ludzi tłumy. Dzieciaki zachwycone. Postaram się wrzucić w najbliższym czasie kilka zdjęć. acha, 13,50 ulgowy, 16,50 normalny.
|
|
|
Wysłano: 2009-05-12 21:14:54
My pojechaliśmy po południu w ubiegły czwartek. Ludzi było niewiele co nam bardzo spasowało choć zabrakło nam czasu na skorzystanie ze wszystkich atrakcji parku. Dinozaury podobały się również mnie choć najbardziej ucieszyło mnie muzeum ...i obecne w nim eksponaty ;-) oraz potężne , stare drzewa w parku.
Dzieci były zachwycone i koniecznie chcą ponownie odwiedzić park. Ja również chętnie tam wrócę ale na pewno w dzień powszedni.
|
|
|
Wysłano: 2009-07-06 14:32:19
Mieszkam w Rybniku i z całą pewnością tutejszy park dinozaurów ma na noc jeśli chodzi o park dinozaurów w Zatorze.Zator jest superowy, moja dwuletnia córcia była zachwycona:)
|
|
|
Wysłano: 2009-08-19 21:22:13
Świetny pomysł z żywymi dinusiami, tez mam 2 letnie dziecko i na pewno nie omieszkam tam wpaść.
|
|
|
Wysłano: 2009-08-19 22:26:30
Człowiek dopiero dzięki tej stronie dowiaduje się o takich miejscach, jak ten park :)
Tyle ciekawych, wartych zwiedzenia miejsc w Polsce.. Super :)
|
|
|
Wysłano: 2009-08-20 20:06:36
Ja dowiedzialam się o nim z radia RMFMaxx :)
hmmm ...podobno wyraz "radio" się nie odmienia :P ale cóż... :))
|
|
|
Wysłano: 2009-09-17 13:08:56
moszesz mi napisać dokładny adres gdzie lezy ten Park? kod pocztowy woj.itp. dzieki
|