| Autor | Wiadomość |
|
Wysłano: 2009-04-01 19:57:28
Jesteśmy studentkami socjologii, zapraszamy do wypełnienia ankiety, która ma na celu zbadanie opinii respondentów na temat wyboru internetowego a tradycyjnego biura podróży. Ankieta jest anonimowa, wyniki będą wykorzystane wyłącznie do celów naukowych.
Serdecznie zapraszamy na poniższy link:) http://www.ebadania.pl/45a2d890e9a8d434 |
|
|
Wysłano: 2010-01-27 19:29:49
hmmm to moge wam od razu powiedziec, ze najfajniejsze jest biuro Fun Club z Poznania
|
|
|
Wysłano: 2010-02-22 18:46:16
Ile biur podrózy tyle opinii,ze swojej strony moge powiedziec że nie robi mi to różnicy czy rezerwuja wycieczkę przez internet czy w stacjonarnym biurze. Ważne żeby było sprawdzone i wiarygodne.
|
|
|
Wysłano: 2010-03-12 17:50:13
Zapraszamy do odwiedzenia portalu turystycznego Ricco Travel.
Wycieczki, wyjazdy, wczasy, na całym świecie, atrakcyjne ceny, bogata oferta. Porównywarka cen, bilety lotnicze, wynajem samochodu, podróże biznesowe. Sprawdź sam na: www.riccotravel.eu |
|
|
Wysłano: 2011-05-20 15:19:20
Dla mnie jest różnica, czy jade z biurem podróży czy sama wszystko rezerwuje. Nie raz zawiodłam sie na biurach, dlatego od kilku sezonów wybieram ta drugą opcje. W zeszłe wakacje zamówiłam bilety i zarezerwowałam hotel za pomocą wyszukiwarek na stronie www.cp-online.pl. Przeszukałam całą ofertę, w razie pytań dzwoniłam do biura i wybrałam opcje najlepsza dla mnie. Bardzo często można trafić też na fajne promocje. My kupilismy bilety do Barcelony w super cenie :) pozdrawiam |
|
|
Wysłano: 2011-06-02 12:42:13
Wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste. Wiele biur podróży ma także swój stacjonarny oddział i działają w internecie aby zwiększyć liczbę klientów. Powinniśmy sugerować się przede wszystkim opiniami innych,bardziej doświadczonych poróżnikó w tych sprawach.
Pozdrawiam www.Bavaria.pl |
|
|
Wysłano: 2011-06-15 13:52:11
Zgodze sie z tym, ze opinie innych sa wazne i bralam je pod uwage podczas podejmowania ostatecznej decyzji. Strone centrum podrozy online, z ktorej korzystalam polecila mi kolezanka z pracy, poza tym maja pozytywna opinie w internecie dlatego zdecydowalam tak a nie inaczej. Te duze biura podrozy maja mieszane opinie, czasami z przewaga tych lepszych, ale ja mialam zle doswiadczenie i po prostu juz z nich nie korzystam :) pozdrawiam |
|
|
Wysłano: 2011-06-15 21:29:34
Ankieta wypełniona. Powodzenia. |
|
|
Wysłano: 2011-06-15 21:31:54
'Prończuk Adam' napisał(a): Ankieta wypełniona. Powodzenia. Pośpieszyłem się - jest hasło ankieta nieopublikowana!
|
|
|
Wysłano: 2012-01-11 20:25:04
A ja jestem wierny ITACE. Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z tym biurem. Wzbudzają nasze zaufanie. Wolę dać nawet troszeczkę więcej, ale za to mieć beztroskie wakacje :) Znaczenie snów sennik |
|